utilizator:
parola:

Categorii de varsta
nounascuti copii
adolescenti adulti
varstnici
femei barbati
Producatori
LIGIA POP
POPESCU NATALIA
Editura BENEFICA
EL - DOR PLANT
CRUDIGNO
BIORGANIK
NATURFOOD
PETRAS
CHANSON BELLE
A.VOGEL
LEXEN
BioPont
NaturGold
Westmark
Blendtec
Hurom
Food Machinery of America
Peterhof
Komo
Status
BIO SPECTRA(Canada)
CookSense
GREENIS
Vabene
KitchenAid
TerraNatura
ANGEL JUICER
Moara cu pietre.ro
Global Wellness System
Salina Slanic Prahova
NATURGANIK
MY-BIO
HOLT
DUMITRU BALAN , dr.INGRID BALAN
STERK PLAST
YODA
PRONAT
ELTA
ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Yannis Grecia
Kanakis Ilias, Grecia
CANADA
GERMANIA
DENNREE
GERMLINE
COCOMI
Golden Tree
Elea Creta, Grecia
TRIBEST
OANA BRINDUSA IRIMESCU       

Produsele achizitionate la distanta Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.eldorplant.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, legislatia aplicandu­se doar persoanelor fizice. Daca doriti să renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email, la adresa eldorplant@gmail.com.

Conform articolului 7 al Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (modificata prin O.U.G. nr. 174/2008 si O.U.G. 34/2014), consumatorul are dreptul de a renunta la produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport si returnare a produselor.

Atenţie!

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele (factura, garantia) insotitoare cu care a fost expediat de vanzator. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile lucratoara de la retur. 

Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face­o intr­un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita! 

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine intre 0% ­ 30% din valoare produsului, in cazul in care acest produs nu mai poate fi vandut ca si nou!, Conform O.U.G. 34/2014 ­ Art. 14 (3). Produsele primite defecte in eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a VANZATORULUI, in termen de 12 ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca VANZATORUL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va acorda credit sau va returna contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Costul transportului produselor de la VANZATOR catre client si de la client catre VANZATOR revine in responsabilitatea clientului.

Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor. Firma poate cere returnarea produsului cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.