utilizator:
parola:

Categorii de varsta
nounascuti copii
adolescenti adulti
varstnici
femei barbati
Producatori
LIGIA POP
POPESCU NATALIA
Editura BENEFICA
EL - DOR PLANT
CRUDIGNO
BIORGANIK
NATURFOOD
PETRAS
CHANSON BELLE
A.VOGEL
LEXEN
BioPont
NaturGold
Westmark
Blendtec
Hurom
Food Machinery of America
Peterhof
Komo
Status
BIO SPECTRA(Canada)
CookSense
GREENIS
Vabene
KitchenAid
TerraNatura
ANGEL JUICER
Moara cu pietre.ro
Global Wellness System
Salina Slanic Prahova
NATURGANIK
MY-BIO
HOLT
DUMITRU BALAN , dr.INGRID BALAN
STERK PLAST
YODA
PRONAT
ELTA
ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Yannis Grecia
Kanakis Ilias, Grecia
CANADA
GERMANIA
DENNREE
GERMLINE
COCOMI
Golden Tree
Elea Creta, Grecia
TRIBEST
OANA BRINDUSA IRIMESCUToate comenzile onorate sunt insotite de factura fiscala.

Livrarea coletelor se va face prin firma de curierat rapid TNT.

Este datoria dumneavoastra sa va asigurati ca veti fi gasit/a la adresa indicata in ziua in care stiti ca trebuie sa ajunga coletul. Clientul poate cere returnarea banilor, in cazul in care produsele comandate nu ajung in stare buna sau nu corespund comenzii. Termenul de garantie al produselor se verifica la livrarea coletului, iar dupa 24 ore de la data primiri comenzii, nu se mai accepta vreo reclamatie. In cazul in care termenul de garantie este mai mic de o luna, clientul poate cere returnarea banilor sau inlocuirea produsului. Fiecare reclamatie va fii insotita de produsul reclamat si de factura fiscala, care va avea trecut lotul si termenul de garantie al produsului. Despagubirile in toate aceste cazuri nu pot depasi valoarea produsului.

Tarife de transport
    Taxa de livrare este intre 15 si 20 lei (depinde de volumul si greutatea coletului).
Plata comenzii se va face la primirea coletului, valuarea acesteia fiind suma cumulata a produselor comandate + taxe de expediere (daca este cazul).


Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom

La ridicarea produselor de la sediul EldorPlant, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie!

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.


Star BT - 6 rate fara dobanda prin Banca Transilvania


Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata la Eldor-Plant!
Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum. Toate preturile produselor contin TVA.