PHAESTUS - MIX DE CONDIMENTE PENTRU CARNE DE PUI SI MIEL, 20g

  • 25RonMixul de condimente pentru carne de pui si miel  "Phaestus" combina in mod delicat gustul salviei cu acela al cimbrului si al rozmarinului, fiind ideal pentru carne grasa, cum ar fi carnea de miel si de ied, dar si pentru carnea de pasare.

Frunze si flori de salvie, cimbru si rozmarin, ambalate in borcan de sticla, care asigura protectie sporita impotriva conditiilor externe. Tinand cont de faptul ca inamicii principali ai ierburilor uscate sunt soarele si umiditatea, produsele Phytosophia sunt ambalate in borcane si nu in pungi, pentru a se evita expunerea la tratamente intense, care ar cauza reducerea caracteristicilor fizice ale acestora. Ierburile sunt taiate si ambalate in bucati relativ mari, iar recipientul este gandit in asa fel incat cantitatea respectiva sa poata fi consumata intr-o perioada rezonabila de timp, pastrand aromele savoarea si proprietatile benefice ale acestora pana la ultimul gram.

Ingrediente: salvie, cimbru si rozmarin eco

Utilizare: Folositi o cantitate mica de ierburi. Frecati cu degetele inainte de a asezona mancarea, astfel isi va elibera aroma.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
text_captcha

Etichete: PHAESTUS - MIX DE CONDIMENTE PENTRU CARNE DE PUI SI MIEL, 20g