PHILIPPI-MIX DE CONDIMENTE PENTRU LEGUME, SUPE SI CARNE, 20g

  • 25RonMixul de plante "Philippi" combina in mod unic trei ierburi aromatice, care se completeaza una pe cealalta, fiind ideal pentru cele mai multe preparate ale bucatariei traditionale grecesti. Confera un gust deosebit carnii de porc, legumelor, supelor de legume si cartofilor. Utilizati-l in loc de oregano, pentru a adauga mancarurilor o savoare mai interesanta.

Frunze si flori de oregano grecesc, cimbru din soiul Thymus vulgaris si cimbru din soiul Satureja hortensis, ambalate in borcan de sticla, care asigura protectie sporita impotriva conditiilor externe. Tinand cont de faptul ca inamicii principali ai ierburilor uscate sunt soarele si umiditatea, produsele
Phytosophia sunt ambalate in borcane si nu in pungi, pentru a se evita expunerea la tratamente intense, care ar cauza reducerea caracteristicilor fizice ale acestora. Ierburile sunt taiate si ambalate in bucati relativ mari, iar recipientul este gandit in asa fel incat cantitatea respectiva sa poata fi consumata intr-o perioada rezonabila de timp, pastrand aromele savoarea si proprietatile benefice ale acestora pana la ultimul gram.

Ingrediente: oregano grecesc, cimbru (Thymus vulgaris) si cimbru (Satureja hortensis)

Utilizare: Folositi o cantitate mica de ierburi. Frecati cu degetele inainte de a asezona mancarea, astfel isi va elibera aroma.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
text_captcha

Etichete: PHILIPPI-MIX DE CONDIMENTE PENTRU LEGUME, SUPE SI CARNE, 20g