PHENEOS-MIX DE CONDIMENTE PENTRU FRUCTE DE MARE, PESTE, 20g

  • 25RonMixul de plante "Pheneos" este un amestec care combina trei ierburi aromatice care surprind savoarea verii, fiind un condiment ideal pentru fructe de mare, peste si carne de pasare.

Frunze si flori de rozmarin, oregano grecesc si cimbru, ambalate in borcan de sticla, care asigura protectie sporita impotriva conditiilor externe.
Tinand cont de faptul ca inamicii principali ai ierburilor uscate sunt soarele si umiditatea, produsele Phytosophia sunt ambalate in borcane si nu in pungi, pentru a se evita expunerea la tratamente intense, care ar cauza reducerea caracteristicilor fizice ale acestora. Ierburile sunt taiate si ambalate in bucati relativ mari, iar recipientul este gandit in asa fel incat cantitatea respectiva sa poata fi consumata intr-o perioada rezonabila de timp, pastrand aromele savoarea si proprietatile benefice ale acestora pana la ultimul gram.

Ingrediente: rozmarin, oregano grecesc si cimbru eco

Utilizare: Folositi o cantitate mica de ierburi. Frecati cu degetele inainte de a asezona mancarea, astfel isi va elibera aroma.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
text_captcha

Etichete: PHENEOS-MIX DE CONDIMENTE PENTRU FRUCTE DE MARE, PESTE, 20g