utilizator:
parola:

Categorii de varsta
nounascuti copii
adolescenti adulti
varstnici
femei barbati
Producatori
LIGIA POP
POPESCU NATALIA
Editura BENEFICA
EL - DOR PLANT
CRUDIGNO
BIORGANIK
NATURFOOD
PETRAS
CHANSON BELLE
A.VOGEL
LEXEN
BioPont
NaturGold
Westmark
Blendtec
Hurom
Food Machinery of America
Peterhof
Komo
Status
BIO SPECTRA(Canada)
CookSense
GREENIS
Vabene
KitchenAid
TerraNatura
ANGEL JUICER
Moara cu pietre.ro
Global Wellness System
Salina Slanic Prahova
NATURGANIK
MY-BIO
HOLT
DUMITRU BALAN , dr.INGRID BALAN
STERK PLAST
YODA
PRONAT
ELTA
ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Yannis Grecia
Kanakis Ilias, Grecia
CANADA
GERMANIA
DENNREE
GERMLINE
COCOMI
Golden Tree
Elea Creta, Grecia
TRIBEST
OANA BRINDUSA IRIMESCUMagazinul online www.eldorplant.ro este proprietatea S.C. B&D AGRO PLANT INVEST S.R.L, inregistrata la registrul comertului cu RO 28205502 şi J40/3242/2011, cu sediul social la adresa Aleea Cricovul Dulce, Nr. 1, Bl. N16, Sc. 1, Ap. 1, Parter, Sect. 4, C.P. 41521. Cumpararea produselor prin acest site implica acceptarea unor termeni si conditii. Va rugam sa le cititi cu atentie in continuare:

Acesti Termeni si Conditii Generale de Vanzare prevad drepturile si obligatiile reciproce ale partilor, in legatura cu toate livrarile de produse si ale altor bunuri din portofoliul S.C. B&D AGRO PLANT INVEST S.R.L (CUI: RO28205502 )in continuare denumit „VANZATOR” / "VANZATORULUI") catre o alta parte (in continuare denumit „CUMPARATOR” / "CUMPARATORULUI") si formeaza parte integranta a fiecarui contract care are ca obiect vanzarea sau furnizarea de Bunuri de catre Vanzator catre Cumparator, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel in scris. Specificaţiile tehnice sau preţurile produselor prezente pe acest site sunt realizate de noi, utilizand informatiile specifice producatorilor.

Descrierile produselor afisate pe site sunt cele furnizate de catre producatori, clare si concrete, iar VANZATORUL isi asuma responsabilitatea unor posibile neconcordante, nedorind sa induca voit in eroare clientii. S­au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitarile de aceasta natura urmand a fi confirmate de catre producator.

Valoarea maxima a obligaţiilor societătii fata de orice client în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de VANZATOR de la clientul respectiv.

Garantiile produselor cumparate prin intermediul site­ului www.eldorplant.ro beneficiază de garantie care o ofera fiecare producator in parte dupa cum se mentioneaza in pagina individuala a fiecărui produs. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.Solutionarea garanţiilor se face pe baza certificatului de garanţie primit impreună cu produsul. Ştergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site­ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si VANZATOR. in cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Datele personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.VANZATORUL se obligă să nu facă publice sau să vandă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale.

Disponibilitatea şi preţul produselor

Preţurile existente pe acest site sunt exprimate în RON (cu TVA inclus). Pretul final este format din preţul produsului (pret site) si cheltuielile de livrare. Costul transportului se stabileste in functie de greutatea produsului, după cum urmeaza:

(pentru produsele in afara ofertei de transport gratuit)

In afara localitatii Bucuresti livram prin TNT iar tarifele pentru transport sunt:

pana la 3 Kg = 17 lei (TVA inclus);

peste 3 Kg = 17 lei + 1,2 lei / fiecare kg suplimentar (TVA inclus).)

Înainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Totusi, stocurile de produse afisate pe site pot sa difere în anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta telefonic. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (cf. art. 155, alin. 8, lit. c, din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal) pe adresa de e­mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicitaoricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, dacă activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii în format tiparit.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.eldorplant.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor, legislatia aplicandu­se doar persoanelor fizice. Daca doriti să renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email, la adresa eldorplant@gmail.com.

Conform articolului 7 al Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (modificata prin O.U.G. nr. 174/2008 si O.U.G. 34/2014), consumatorul are dreptul de a renunta la produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport si returnare a produselor.

Atenţie!

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele (factura, garantia) insotitoare cu care a fost expediat de vanzator. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 14 de zile lucratoara de la retur.

Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face­o intr­un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita! Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora,diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine intre 0% - 30% din valoare produsului, in cazul in care acest produs nu mai poate fi vandut ca si nou!, Conform O.U.G. 34/2014 ­ Art. 14 (3) Produsele primite defecte in eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a VANZATORULUI, in termen de 12 ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca VANZATORUL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va acorda credit sau va returna contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Costul transportului produselor de la VANZATOR catre client si de la client catre VANZATOR revine in responsabilitatea clientului.

Livrarea produselor

Orice comanda plasată pe www.eldorplant.ro si confirmata telefonic de unul dintre reprezentatii nostri poate fi livrată oriunde pe teritoriul României prin transportatorul agreat de VANZATOR. Livrarea se va realiza în intervalul 2 - 30 de zile lucratoare in functie de produs, din momentul in care s­au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ) si/sau din momentul in care a fost facută plata ­ în caz de plată anticipată ( plata cu cardul) exceptand zilele de duminică, precum si sarbatorile legale. In conditii speciale, VANZATORUL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anunţarea în prealabil a persoanei care a efectuat comanda. În mod uzual, expediem către dvs. coletele în ambalajul lor original.

Procesul de preluare a coletului

1. Este important sa verifici daca este produsul comandat.

2. Poti desface coletul, dar doar dupa achitarea contravalorii

3. Este important sa verifici daca cutia produsului prezinta urme de deteriorare / lovituri ! In acest caz te rugam sa

nu accepti coletul sau daca il accepti, dupa achitarea contravalorii, sa verifici integritatea produsului si sa

intocmesti cu curierul un proces verbal de constatare. In lipsa unui acest proces verbal nu va putem despagubi in

cazul in care exista o dauna materiala.

4, Daca ai ales ca achiti contravaloarea produselor ramburs atunci curierul iti va elibera o chitanta pentru suma

inscrisa pe facutura; nu se percepe taxa de ramburs

5. Curierul nu testeaza produsele

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitătii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere a garantiei produselor. Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. Desi facem tot posibilul ca fiecare produs care are in site mentiunea in stoc sa fie disponibil pentru livrare imediata, se poate intampla sa existe mai multe rezervari / comenzi pe acelaşi produs facand astfel imposibilă finalizarea tuturor rezervărilor. De aceea veti fi anuntat in cel mai scurt timp de la comanda despre disponibilitatea produsului in stoc. Puteti rezerva si produsele cu mentiunea 'Indisponibil momentan', iar echipa eldorplant.ro va va anunta imediat cand produsul devine disponibil pentru vanzare.

Modalităţi de plată

El-Dor Plant va pune la dispozitie 3 modalitati de plata pentru produsele achizitionate:

Plata Ramburs

Contravaloarea produselor din coletul livrat se poate plati in momentul in care acesta va este adus de catre curier.

Cash

Produsele cumparate pot fi achitate direct la Sediul El­Dor Plant din Intrarea Urcusului,Nr.24,Sector 4,Bucuresti

Transfer bancar

La destinatar mentionati: S.C. B&D AGRO PLANT INVEST S.R.L.

Cont: RO65INGB0000999904591624

Banca: ING BANK NV